Privacy Policy van Yanantin Alpaca

FOR ENGLISH --->>> SEE BELOW

Gegevensbescherming is een kwestie van vertrouwen en uw vertrouwen is voor ons van belang. Zodat u zich bij het bezoek van onze website veilig voelt, houden wij ons bij de verwerking van uw persoonsgerelateerde gegevens streng aan de wettelijke voorschriften en willen wij u hier informeren over het registreren en gebruiken van gegevens door ons. In onderstaande verklaring inzake gegevensbescherming wordt aan u uitgelegd welke gegevens van u op onze websites geregistreerd worden, op welke wijze wij deze gegevens verwerken en gebruiken en met wie u daarover contact kunt opnemen voor vragen.

1. VERANTWOORDELIJKE INSTANTIE EN RECHTEN

Verantwoordelijke instantie voor het registreren, verwerken en gebruiken van uw persoonsgerelateerde gegevens in de zin van de Algemene Verordering Gegevensbescherming is YANANTIN ALPACA.


Yanantin Alpaca is via onderstaande contactgegevens voor u bereikbaar: 
- Per post: Yanantin Alpaca | Oude Delft 201, K3 | 2611 HD Delft
- Telefoon mobiel: +31 (0)6 18 31 06 03
- E-mail: info@yanantin-alpaca.com

 
U kunt op ieder willekeurig moment kosteloos informatie over uw - bij ons opgeslagen - gegevens ontvangen, en uw recht op correctie, blokkering of verwijdering van uw gegevens laten gelden. Neem hiervoor contact op met bovengenoemde contactgegevens. Indien u bezwaar wilt aantekenen tegen de registratie, verwerking of het gebruik van uw gegevens door Yanantin Alpaca volgens deze bepalingen inzake gegevensbescherming, kunt u bezwaar per e-mail of brief opsturen naar bovengenoemde contactgegevens. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

2. REGISTRATIE, VERWERKING EN GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

Persoonsgegevens zijn gegevens over zakelijke of persoonlijke omstandigheden van een bepaalde of te bepalen natuurlijke persoon. Hieronder vallen bijvoorbeeld naam, telefoonnummer, adres, evenals alle bestandsgegevens die u ons bij de registratie en bij het aanmaken van uw klantenaccount meedeelt.

2.1 KLANTENACCOUNT

Wij maken voor iedere klant die zich bij ons registreert een klantenaccount aan voor onbepaalde tijd, dat wil zeggen een door middel van een wachtwoord beveiligde directe toegang tot zijn/haar bij ons opgeslagen bestandsgegevens. Hier kunt u onder andere gegevens over uw afgesloten, openstaande en onlangs verstuurde bestellingen bekijken of uw persoonlijke gegevens en voorkeuren voor de nieuwsbrief beheren.

2.1.1 KLANTENACCOUNT AANMAKEN

Onderstaande gegevens dienen bij de registratie voor een klantenaccount verplicht aangegeven te worden (verplichte informatie): 
- E-mailadres
- Wachtwoord
- Voornaam
- Achternaam


Uw factuur- en afleveradres hoeft u pas aan te geven wanneer u een bestelling doet. Voor uw bestelling hebben wij uw correcte naam-, adres- en betaalgegevens nodig. Een e-mailadres hebben wij nodig, zodat wij u de ontvangst- en de verzendbevestiging van uw bestelling kunnen toesturen en in het algemeen om met u te kunnen communiceren. Wij gebruiken uw e-mailadres bovendien voor de identificatie (als gebruikersnaam), wanneer u zich aanmeldt voor het "mijn Yanantin Alpaca" klantenaccount.

2.2 REGISTRATIE, VERWERKING EN GEBRUIK VAN PERSOONSGERELATEERDE GEGEVENS

Wij registreren en verwerken uw gegevens en slaan deze op voor de gehele afwikkeling van uw aankoop, met inbegrip van eventueel latere vrijwaringen, voor onze servicediensten (bijvoorbeeld: "Mijn voorkeuren"), de technische administratie, eigen marketingdoeleinden (meer informatie hierover onder punt 2.3) en om strafbare daden en bedrog te voorkomen. Uw persoonsgerelateerde gegevens worden alleen aan derden doorgegeven, voor zover dit wettelijk is toegestaan, ook met als doel de contractafwikkeling of afrekening, voor marketingdoeleinden indien u vooraf uw toestemming heeft gegeven. In het kader van de bestellingsafwikkeling ontvangen bijvoorbeeld de door ons ingezette dienstverleners (zoals bijv. transporteur, banken) de noodzakelijke gegevens voor de bestelling- en orderafwikkeling. De zo doorgegeven gegevens mogen door onze dienstverleners alleen worden gebruikt om hun taak te vervullen.

2.3 GEBRUIK VAN GEGEVENS VOOR RECLAMEDOELEINDEN

Naast de verwerking van uw gegevens voor het afwikkelen van uw aankoop bij Yanantin Alpaca, gebruiken wij uw gegevens ook voor de volgende doeleinden: om u koopervaring permanent te verbeteren en klantvriendelijk en individueel voor u vorm te geven; om met u over uw bestellingen en over bepaalde producten of marketingacties te communiceren; en om u producten of dienstverleningen aan te bevelen, die u zouden kunnen interesseren. Wij gebruiken hiervoor bestaande informatie, zoals bijvoorbeeld ontvangst- en leesbevestigingen van e-mails, uw verbinding met internet, besturingssysteem en platform, datum en tijd van het bezoek aan de website, of producten die u bekeken heeft en informatie die wij van u ontvangen hebben. Daarnaast maken wij ook gebruik van uw bestelgeschiedenis. Tegen het gebruik van uw persoonsgerelateerde gegevens voor reclamedoeleinden kunt u op ieder willekeurig moment in zijn totaliteit of voor bepaalde activiteiten bezwaar aantekenen. Indien u bezwaar wilt aantekenen kunt u dit per e-mail of brief opsturen naar onder punt 1 genoemde contactgegevens.

2.4 E-MAILADRES

Heeft u bij ons iets gekocht dan mailen we u over uw bestelling, u ontvangt de factuur en een vraag voor het achterlaten van een review van producten die u bij ons koopt. Naar aanleiding van uw aankoop in onze webshop ontvangt u ook onze service nieuwsbrief; deze gaat enkel over de zaken omtrent uw aankoop.

Voor het verzenden van onze overige nieuwsbrieven gebruiken wij het door uw aangegeven e-mailadres en hebben hiervoor uw bevestiging nodig, dat u als eigenaar van het e-mailadres akkoord gaat met de ontvangst. Om de nieuwsbrief nog interessanter te maken voor u kunnen we deze samenstellen op basis van uw gegevens, zoals eerdere bestellingen en klikgedrag.  Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer? Uitschrijven is heel eenvoudig via de mail, uw account of via de link onderaan de nieuwsbrief. Komt u hier niet uit dan kunt u te allen tijden contact opnemen met ons via info@yanantin-alpaca.com. Door u in te schrijven voor de nieuwsbrief geeft u ons de toestemming om uw gegevens op te slaan voor onbepaalde tijd. Wij registreren uw interacties met als doel om de inhoud van al onze communicatie aan te passen met datgene waarvan wij denken dat voor u relevant is. Alle gegevens die door Yanantin Alpaca verzameld worden, worden strikt vertrouwelijk bewaard en niet uitgeleend, verhuurd, verkocht of op een andere manier openbaar gemaakt. De informatie die door u aan ons wordt verstrekt zal met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.

3. LOG-BESTANDEN

Bij iedere toegang tot de site van Yanantin Alpaca worden gebruiksgegevens door de betreffende internetbrowser doorgegeven en in protocolbestanden, de zogenaamde server-logfiles, opgeslagen. De daarbij opgeslagen datarecords bevatten de volgende gegevens: datum en tijdstip van de oproep, naam van de opgeroepen site, IP-adres, referrer-URL (herkomst-URL van waaruit u op de websites bent gekomen), de verzonden hoeveelheid gegevens, product- en versie-informatie van de gebruikte browser. Deze logfile-datarecords evalueren wij om ons aanbod en de webshop verder te verbeteren en gebruikersvriendelijker te maken, fouten sneller op te sporen en te verhelpen evenals servercapaciteiten te sturen. 

4. WEBANALYSE

Om ons aanbod voortdurend te verbeteren en te optimaliseren, gebruiken wij zogenaamde tracking-technologieën. Hiervoor maken wij gebruik van de diensten van Google Analytics.

4.1 GOOGLE ANALYTICS

Yanantin Alpaca gebruikt Google (Universal) Analytics, een webanalyse dienst van Google Inc. (www.google.nl). Google Analytics gebruikt methoden, die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken, zoals bijvoorbeeld "cookies".

5. DISCLAIMER

5.1 AFBEELDINGEN

Alle afbeeldingen, foto's en teksten zijn intellectueel eigendom van Yanantin Alpaca. Zij mogen niet zonder meer gekopieerd, verspreid, afgedrukt, bewerkt of op enige andere manier gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur(s). Gepubliceerde teksten en beschrijvingen zijn met de grootste zorg samengesteld, doch zijn onvolkomenheden nooit geheel uit te sluiten. De auteur(s) zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade of gevolgen welke ontstaan zijn door gebruik van deze teksten, beelden of beschrijvingen zoals gepubliceerd op deze website of in ander gepubliceerd materiaal. Indien u gebruik wilt maken van enig materiaal kunt u contact met ons opnemen door het sturen van een e-mail of brief naar onder punt 1 genoemde contactgegevens. Yanantin Alpaca mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Daarbij is Yanantin Alpaca niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

5.2 KLEUREN

Yanantin Alpaca kan niet garanderen dat de kleuren van de producten op de website exact de kleuren van de producten in werkelijkheid weergeven. De weergave van de kleuren hangt af van de instellingen van uw computer.

 

5.3. AUTEURSRECHT

De inhoud van de website yanantin-alpaca.com is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van:


Yanantin Alpaca
Oude Delft 201, K3

2611 HD Delft
Nederland

KvK-nummer: 73153540
BTW-nummer: NL002203086B69

 

Privacy Policy of Yanantin Alpaca

Yanantin Alpaca operates the www.yanantin-alpaca.com website, which provides the SERVICE.

This page is used to inform website visitors regarding our policies with the collection, use, and disclosure of Personal Information if anyone decided to use our Service, the Yanantin Alpaca website.

 

If you choose to use our Service, then you agree to the collection and use of information in relation with this policy. The Personal Information that we collect are used for providing and improving the Service. We will not use or share your information with anyone except as described in this Privacy Policy.

 

The terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, which is accessible at www.yanantin-alpaca.com, unless otherwise defined in this Privacy Policy. Our Privacy Policy was created with the help of the Privacy Policy Template and the Disclaimer Template.

INFORMATION COLLECTION AND USE

For a better experience while using our Service, we may require you to provide us with certain personally identifiable information, including but not limited to your name, phone number, and postal address. The information that we collect will be used to contact or identify you.

 

LOG DATA

We want to inform you that whenever you visit our Service, we collect information that your browser sends to us that is called Log Data. This Log Data may include information such as your computer’s Internet Protocol ("IP") address, browser version, pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, and other statistics.

 

COOKIES

Cookies are files with small amount of data that is commonly used an anonymous unique identifier. These are sent to your browser from the website that you visit and are stored on your computer’s hard drive.

Our website uses these "cookies" to collection information and to improve our Service. You have the option to either accept or refuse these cookies, and know when a cookie is being sent to your computer. If you choose to refuse our cookies, you may not be able to use some portions of our Service.

 

SERVICE PROVIDERS

We may employ third-party companies and individuals due to the following reasons:

  • To facilitate our Service;

  • To provide the Service on our behalf;

  • To perform Service-related services; or

  • To assist us in analyzing how our Service is used.

We want to inform our Service users that these third parties have access to your Personal Information. The reason is to perform the tasks assigned to them on our behalf. However, they are obligated not to disclose or use the information for any other purpose.

 

SECURITY

We value your trust in providing us your Personal Information, thus we are striving to use commercially acceptable means of protecting it. But remember that no method of transmission over the internet, or method of electronic storage is 100% secure and reliable, and we cannot guarantee its absolute security.

 

LINKS TO OTHER SITES

Our Service may contain links to other sites. If you click on a third-party link, you will be directed to that site. Note that these external sites are not operated by us. Therefore, we strongly advise you to review the Privacy Policy of these websites. We have no control over, and assume no responsibility for the content, privacy policies, or practices of any third-party sites or services.

Children’s Privacy

Our Services do not address anyone under the age of 13. We do not knowingly collect personal identifiable information from children under 13. In the case we discover that a child under 13 has provided us with personal information, we immediately delete this from our servers. If you are a parent or guardian and you are aware that your child has provided us with personal information, please contact us so that we will be able to do necessary actions.

CHANGES TO THE PRIVACY POLICY

We may update our Privacy Policy from time to time. Thus, we advise you to review this page periodically for any changes. We will notify you of any changes by posting the new Privacy Policy on this page. These changes are effective immediately, after they are posted on this page.

CONTACT US

If you have any questions or suggestions about our Privacy Policy, do not hesitate to contact us.

© 2020 Yanantin Alpaca  |  +31 (0) 6 18 31 06 03  |  info@yanantin-alpaca.com  |  KvK-nummer: 73153540  |  BTW-nummer: NL002203086B69