voorwaarden levering & returns

VERZENDEN

Verzending bij Yanantin Alpaca binnen Nederland is altijd € 4,95. Onze standaard levertijd is 3-5 werkdagen, tenzij anders vermeld. Ook staat de levertijd vermeld in de orderbevestiging die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond. De uiterlijke levertermijn is binnen 30 dagen. Is uw aankoop na 30 dagen nog steeds niet geleverd, dan kunt u deze kosteloos annuleren. 

VOORWAARDEN RETOUR

Wil je een product eerst proberen? Geen probleem! Bij Yanantin Alpaca kan je de producten gewoon terugsturen indien dit nodig is. Omdat Yanantin nog maar net begonnen is, kunnen we geen retour shipping label aanbieden. Retourkosten zijn dus voor eigen rekening.

 

Zorg er voor dat het product in ongedragen en originele staat wordt teruggestuurd, inclusief kaartjes, labels en dergelijke. Producten die al gedragen, gewassen of beschadigd zijn, kunnen wij niet accepteren. Ontvang je een product met een productiefout? Dan maken we natuurlijk een uitzondering en krijg je van ons het aankoopbedrag terug. Verder vinden we het fijn om te horen waarom je jouw item terugstuurt. 


RETOUR PROCES

Om het voor iedereen makkelijk te houden, volg je het proces dat hieronder beschreven is en doen wij de rest! Vanaf de dag dat je de bestelling ontvangt, heb je 14 dagen de tijd jouw bestelling terug te sturen. Binnen die tijd krijg je gewoon je geld terug (mits je aan de voorwaarden voldoet!). Stuur je je product terug ná 14 dagen, dan krijg je van ons een tegoedbon die je kan besteden in onze webwinkel. 

 

- Vul het retourfomulier in. 

- Breng je bestelling naar een postkantoor.

- Stuur een email naar info@yanantin-alpaca.com en laat ons weten dat het product onderweg is. Stuur eventueel jouw tracking code mee zodat we hem samen kunnen volgen. 

Alleen wanneer aan alle voorwaarden voldaan wordt zullen wij het aankoopbedrag terugstorten. Dit zal gebeuren na het in ontvangst nemen van het retourpakket. Wij proberen je natuurlijk zo snel mogelijk te helpen, maar ga ervan uit dat het geld binnen 14 dagen weer op je rekening staat. 

HERROEPINGSRECHT

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je het modelformulier in te vullen. Je bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken.

 

Heb je nog vragen over het retourproces? Neem dan contact met ons op via de contactpagina

© 2020 Yanantin Alpaca  |  +31 (0) 6 18 31 06 03  |  info@yanantin-alpaca.com  |  KvK-nummer: 73153540  |  BTW-nummer: NL002203086B69